Betongpannor

Jönåker Protector 2.0

En klassisk betongpanna i rena, klara färger och med en glansig yta. Jönåker Protector har en unik ytbehandling som gör att taket ser nytt ut längre och att färgen håller upp till 30 % längre än på betongpannor med vanlig ytbehandling. Jönåker Protectors hårda yta gör taket mindre känsligt för smuts.

Jönåker Polar

En klassisk betongpanna med en matt och extra tålig yta som ger ett slitstarkt, vackert tak. Takpannan går i en naturlig färgskala omsorgsfullt utvald av färgexperter. Den matta ytan och de mjuka färgerna gör Jönåker Polar till ett mycket bra val vid renovering av äldre hus. Jönåker Polar har dessutom en värmereflekterande yta som ger ett behagligare inomhusklimat under sommaren.

polar

Jönåker Elegant

En klassisk betongpanna som är lätt att lägga och finns i ett stort urval av färger. Den dubbla ytbehandlingen gör den slitstark och taktillbehörsutbudet är omfattande.

elegant

Minister

Minster har ett extra skikt med pigmenterad, särskild fin betong på ovansidan och framkanten som ger takpannan en sammetslen yta. Karaktär som tillsammans med hög kvalitet har gjort att Minster tilldelats Red Dot Design Award, en av världens största och mest ansedda designutmärkelser.

minister

Zanda Rustikk

Den slitstarka, grova ytan gör att snön stannar kvar på taket. Det gör inte bara att behovet av snöskydd minskar, snön på taket bidrar till isoleringen och spar energi.

rustikk

Zanda Protector 2.0

Zanda Protector har den klassiska, vackra dubbel-S profilen med djup färg i tre olika kulörer och den unika Protector behandlingen som skyddar från beväxning och UV-strålning.

zandaprotector